In de Super Lig neemt Kasımpaşa het zondag 17 oktober 2021 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Göztepe (1-2)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-2 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Y. Erdogan, waarmee Kasımpaşa met 1-0 de leiding nam. Göztepe kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Jahovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette D. Tijanic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Göztepe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Göztepe dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Göztepe
Goals
1
2
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
82
74
Gevaarlijke aanvallen
55
51
Passes
393
319
Overtredingen
16
21
Buitenspel
2
6
Corners
5
4
Wissels
2
5
LIVE Kasımpaşa - Göztepe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Eysseric Kasımpaşa
25' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor N. Jorgensen Kasımpaşa
40' Wissel Göztepe Wissel Lourency voor H. Akbunar Göztepe
51' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Y. Erdogan Kasımpaşa 1-0
65' Wissel Kasımpaşa Wissel H. Hajradinovic voor N. Dirar Kasımpaşa
67' Wissel Göztepe Wissel S. Aydogdu voor O. Nwobodo Göztepe
67' Wissel Göztepe Wissel B. Emir voor D. Burekovic Göztepe
67' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Jahovic Göztepe 1-1
77' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor S. Aydogdu Göztepe
77' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor R. Donk Kasımpaşa
78' Wissel Kasımpaşa Wissel U. Bozok voor T. Serbest Kasımpaşa
81' Wissel Göztepe Wissel K. Alici voor M. Paluli Göztepe
82' Wissel Göztepe Wissel D. Tijanic voor C. Ndiaye Göztepe
86' Doelpunt Göztepe Doelpunt D. Tijanic Göztepe 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Göztepe
Opstellingen Kasımpaşa - Göztepe
De opstellingen van Kasımpaşa en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Cihat Arslan
Formatie 3-4-1-2
Coach Nestor El Maestro
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Göztepe

Kasımpaşa en Göztepe treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 28 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Kasımpaşa favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Göztepe slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 5
Winst Göztepe 1
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 18e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kasımpaşa - Göztepe Opstelling Kasımpaşa Opstelling Göztepe Live Kasımpaşa - Göztepe Live Kasımpaşa - Göztepe kijken Kasımpaşa - Göztepe kijken Live Kasımpaşa - Göztepe stream Kasımpaşa - Göztepe Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Göztepe Uitslag Kasımpaşa - Göztepe Statistieken Kasımpaşa - Göztepe Super Lig 2021/2022 Kasımpaşa - Göztepe wedden Kasımpaşa - Göztepe gokken Kasımpaşa - Göztepe Unibet