Nabeschouwing Kasımpaşa - Adana Demirspor (4-0) || Super Lig 2021/2022

Zondag 17 april 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kasımpaşa het zondag 17 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Adana Demirspor (4-0)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Adana Demirspor is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 4-0 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. Haspolat, waarmee Kasımpaşa met 1-0 de leiding nam. Kasımpaşa vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Muleka op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut moest Adana Demirspor verder met een man minder nadat M. Balotelli een rode kaart had gekregen.

Kasımpaşa kreeg een penalty toegewezen in de 54e minuut, die werd genomen door F. Hadergjonaj. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-0 op het scorebord bleef staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Kasımpaşa, waarmee J. Muleka zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 73e minuut werd de stand op 4-0 gezet na een benutte penalty van Kasımpaşa speler U. Bozok.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Kasımpaşa.

LIVE Kasımpaşa - Adana Demirspor 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt D. Haspolat met assist van J. Muleka Kasımpaşa 1-0
18' Wissel Kasımpaşa Wissel U. Spajic voor T. Serbest Kasımpaşa
23' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor F. Hadergjonaj Kasımpaşa
30' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor J. K. Rassoul Adana Demirspor
46' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt J. Muleka met assist van F. Hadergjonaj Kasımpaşa 2-0
48' Rode kaart Adana Demirspor Rode kaart voor M. Balotelli Adana Demirspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel A. Uludag voor J. K. Rassoul Adana Demirspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Assombalonga voor G. Inler Adana Demirspor
54' Penalty gemist Kasımpaşa Penalty gemist F. Hadergjonaj Kasımpaşa
57' Wissel Kasımpaşa Wissel R. Aabid voor T. Torun Kasımpaşa
60' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Akintola voor M. Vargas Adana Demirspor
63' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt J. Muleka met assist van M. Fall Kasımpaşa 3-0
67' Wissel Kasımpaşa Wissel V. Eysseric voor M. Ben Ouanes Kasımpaşa
67' Wissel Kasımpaşa Wissel U. Bozok voor D. Haspolat Kasımpaşa
72' Wissel Adana Demirspor Wissel D. Djokovic voor B. Stambouli Adana Demirspor
72' Wissel Adana Demirspor Wissel M. Kapi voor Y. Belhanda Adana Demirspor
73' Penalty Kasımpaşa Penalty U. Bozok Kasımpaşa 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Adana Demirspor
Opstellingen Kasımpaşa - Adana Demirspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.