Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor (1-2) || Super Lig 2021/2022

Maandag 7 maart 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kayserispor het maandag 7 maart 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door A. Bertolacci, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Alanyaspor kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Aydin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette E. Yardimci zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Alanyaspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Suat Arslanboğa, waardoor Alanyaspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kayserispor - Alanyaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Cetin Kayserispor
25' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor I. Akdag Kayserispor
34' Doelpunt Kayserispor Doelpunt A. Bertolacci met assist van L. Carole Kayserispor 1-0
41' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt O. Aydin met assist van E. Bekiroglu Alanyaspor 1-1
46' Wissel Kayserispor Wissel J. Attamah voor M. Cetin Kayserispor
59' Wissel Alanyaspor Wissel Juanfran voor C. Borja Alanyaspor
59' Wissel Alanyaspor Wissel E. Akbaba voor L. Fer Alanyaspor
60' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Akbaba Alanyaspor
62' Wissel Kayserispor Wissel G. Campanharo voor A. Bertolacci Kayserispor
62' Wissel Kayserispor Wissel M. Pektemek voor I. Akdag Kayserispor
73' Wissel Alanyaspor Wissel E. Yardimci voor O. Aydin Alanyaspor
80' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Campanharo Kayserispor
83' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Yardimci met assist van T. Bingol Alanyaspor 1-2
84' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor M. Cardoso Kayserispor
84' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdagi voor M. Gavranovic Kayserispor
90' Wissel Alanyaspor Wissel F. Bayir voor T. Bingol Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Alanyaspor
Opstellingen Kayserispor - Alanyaspor
De opstellingen van Kayserispor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Hikmet Karaman
Voorbeschouwing Kayserispor - Alanyaspor

Kayserispor en Alanyaspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 18 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Alanyaspor favoriet. 7 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Kayserispor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 2
Winst Alanyaspor 7
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 10e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 7e plaats.