Nabeschouwing Kayserispor - Antalyaspor (2-0) || Super Lig 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kayserispor het zondag 5 december 2021 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Antalyaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Thiam, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 17e minuut voor dat Kayserispor via M. Thiam op 2-0 kwam te staan. In de 34e minuut kreeg M. Gavranovic van Kayserispor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Kayserispor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 58e minuut moest Kayserispor verder met een man minder, nadat D. Kolovetsios een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Kayserispor.

LIVE Kayserispor - Antalyaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Thiam met assist van M. Hosseini Kayserispor 1-0
14' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Gavranovic Kayserispor
17' Penalty Kayserispor Penalty M. Thiam Kayserispor 2-0
19' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor A. Poli Antalyaspor
34' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor M. Gavranovic Kayserispor
51' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Amilton Antalyaspor
51' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor D. Kolovetsios Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor E. Bassan Kayserispor
46' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ghacha voor Amilton Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel D. Milosevic voor B. Ozturk Antalyaspor
58' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor D. Kolovetsios Kayserispor
61' Wissel Antalyaspor Wissel G. Bayrakdar voor A. Poli Antalyaspor
61' Wissel Kayserispor Wissel U. Demirok voor G. Campanharo Kayserispor
72' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Sinik Antalyaspor
72' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor R. Civelek Kayserispor
73' Wissel Antalyaspor Wissel E. Albayrak voor D. Sinik Antalyaspor
82' Wissel Antalyaspor Wissel Naldo voor P. Mukairu Antalyaspor
87' Wissel Kayserispor Wissel J. Attamah voor I. Akdag Kayserispor
90' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor G. Vural Antalyaspor
93' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. J. Lung Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Antalyaspor
Opstellingen Kayserispor - Antalyaspor
De opstellingen van Kayserispor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Hikmet Karaman
Formatie 3-4-2-1
Coach Alfons Groenendijk
Voorbeschouwing Kayserispor - Antalyaspor

Kayserispor en Antalyaspor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Antalyaspor favoriet. 12 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Kayserispor. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 5
Winst Antalyaspor 12
Gelijkspel 8
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 16e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 12e plaats.