Nabeschouwing Kayserispor - Fatih Karagümrük (2-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kayserispor het zondag 31 oktober 2021 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Fatih Karagümrük (2-1)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Burak Şeker geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Bertolacci, waarmee Fatih Karagümrük met 0-1 de leiding nam. In de 61e minuut moest D. Luckassen van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Burak Şeker een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Fatih Karagümrük verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Gavranovic namens Kayserispor in de 73e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 88e minuut moest Kayserispor verder met een man minder, nadat O. Bulut een tweede gele kaart kreeg. In de 93e was het Kayserispor dat op voorsprong kwam te staan na een goal van M. Thiam.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Burak Şeker, waardoor Kayserispor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kayserispor - Fatih Karagümrük 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor L. Biglia Fatih Karagümrük
23' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Bertolacci met assist van F. Borini Fatih Karagümrük 0-1
29' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor E. Viviano Fatih Karagümrük
49' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor F. Borini Fatih Karagümrük
61' Rode kaart Fatih Karagümrük Rode kaart voor D. Luckassen Fatih Karagümrük
61' Wissel Kayserispor Wissel I. Parlak voor I. Akdag Kayserispor
66' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Balkovec voor E. Mor Fatih Karagümrük
71' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Thiam Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Thiam Kayserispor
71' Wissel Kayserispor Wissel M. Cardoso voor L. Carole Kayserispor
73' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Gavranovic met assist van O. Bulut Kayserispor 1-1
76' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Bulut Kayserispor
79' Wissel Fatih Karagümrük Wissel K. Frei voor A. Bertolacci Fatih Karagümrük
79' Wissel Fatih Karagümrük Wissel E. Oztumer voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
79' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Y. Karamoh voor A. Pesic Fatih Karagümrük
85' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mane voor G. Campanharo Kayserispor
85' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdagi voor E. Bassan Kayserispor
86' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Kemen Kayserispor
88' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor O. Bulut Kayserispor
92' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Musa voor C. Erkin Fatih Karagümrük
93' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Thiam met assist van M. Cardoso Kayserispor 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Fatih Karagümrük
Opstellingen Kayserispor - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Kayserispor en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.