Nabeschouwing Kayserispor - Giresunspor (2-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kayserispor het zaterdag 19 februari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Giresunspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Giresunspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Gavranovic, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Kayserispor vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Cetin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Giresunspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Suleymanov. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Giresunspor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabıyık, waardoor Kayserispor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kayserispor - Giresunspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Giresunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor I. Akdag Kayserispor
29' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Gavranovic met assist van M. Cardoso Kayserispor 1-0
34' Wissel Kayserispor Wissel J. Attamah voor I. Akdag Kayserispor
34' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor S. Picinciol Giresunspor
46' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Cetin met assist van A. Parmak Kayserispor 2-0
46' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mane voor M. Cardoso Kayserispor
46' Wissel Giresunspor Wissel M. Gumuskaya voor H. Traore Giresunspor
46' Wissel Giresunspor Wissel U. Nayir voor S. Doukara Giresunspor
53' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Bertolacci Kayserispor
65' Wissel Giresunspor Wissel M. Suleymanov voor Serginho Giresunspor
67' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Chiquinho Giresunspor
68' Wissel Kayserispor Wissel G. Campanharo voor A. Bertolacci Kayserispor
73' Wissel Giresunspor Wissel J. Champness voor F. Diabate Giresunspor
78' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor L. Carole Kayserispor
84' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Bulut Kayserispor
85' Wissel Kayserispor Wissel I. Parlak voor M. Thiam Kayserispor
86' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor M. Gavranovic Kayserispor
87' Doelpunt Giresunspor Doelpunt M. Suleymanov Giresunspor 2-1
87' Wissel Giresunspor Wissel I. Balde voor S. Picinciol Giresunspor
90' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor M. Suleymanov Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Giresunspor
Opstellingen Kayserispor - Giresunspor
De opstellingen van Kayserispor en Giresunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Giresunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Giresunspor

Kayserispor en Giresunspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Giresunspor in de Super Lig vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Kayserispor 0
Winst Giresunspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 10e positie staat, terwijl we Giresunspor terugvinden op de 17e plaats.