Nabeschouwing Kayserispor - Rizespor (1-1) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 15 april 2022 - 19:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kayserispor het vrijdag 15 april 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Rizespor (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Kayserispor en Rizespor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door J. Pohjanpalo, waarmee Rizespor met 0-1 de leiding nam. Kayserispor kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Bassan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Kayserispor - Rizespor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Campanharo Kayserispor
55' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor I. Akdag Kayserispor
57' Wissel Rizespor Wissel A. Umar voor T. Boyd Rizespor
62' Wissel Kayserispor Wissel M. Gavranovic voor M. Pektemek Kayserispor
67' Wissel Rizespor Wissel J. Pohjanpalo voor P. Cisse Rizespor
67' Wissel Rizespor Wissel D. Hummet voor E. Sabo Rizespor
67' Doelpunt Rizespor Doelpunt J. Pohjanpalo Rizespor 0-1
72' Wissel Kayserispor Wissel A. Bertolacci voor I. Akdag Kayserispor
72' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor G. Campanharo Kayserispor
74' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor G. Fernandes Rizespor
77' Doelpunt Kayserispor Doelpunt E. Bassan met assist van R. Civelek Kayserispor 1-1
83' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor E. Albayrak Rizespor
85' Wissel Rizespor Wissel R. Mendes voor Y. Bolasie Rizespor
85' Wissel Rizespor Wissel C. Sertel voor E. Albayrak Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Rizespor
Opstellingen Kayserispor - Rizespor
De opstellingen van Kayserispor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Hikmet Karaman
Voorbeschouwing Kayserispor - Rizespor

Kayserispor en Rizespor treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rizespor. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Kayserispor favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Rizespor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 8
Winst Rizespor 6
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 15e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 18e plaats.