Nabeschouwing Konyaspor - Adana Demirspor (1-0) || Super Lig 2021/2022

Dinsdag 18 januari 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Konyaspor het dinsdag 18 januari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Adana Demirspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Adana Demirspor is onder leiding van scheidsrechter Yasin Kol geëindigd in een 1-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door A. Rahmanovic, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Konyaspor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Konyaspor - Adana Demirspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor A. Uludag Adana Demirspor
29' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Demirbag Konyaspor
37' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Rahmanovic Konyaspor
53' Doelpunt Konyaspor Doelpunt A. Rahmanovic Konyaspor 1-0
69' Wissel Konyaspor Wissel S. Cikalleshi voor Koka Konyaspor
69' Wissel Adana Demirspor Wissel I. Cokcalis voor A. Uludag Adana Demirspor
72' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
74' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor B. Assombalonga Adana Demirspor
77' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Akintola voor M. Vargas Adana Demirspor
77' Wissel Adana Demirspor Wissel L. Castro voor S. Kurt Adana Demirspor
78' Wissel Konyaspor Wissel P. Mpoku voor A. Rahmanovic Konyaspor
90' Wissel Konyaspor Wissel O. Ulgun voor S. Dikmen Konyaspor
90' Wissel Konyaspor Wissel E. Cekici voor Z. Bytyqi Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Adana Demirspor
Opstellingen Konyaspor - Adana Demirspor
De opstellingen van Konyaspor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach İlhan Palut
Coach Vincenzo Montella
Voorbeschouwing Konyaspor - Adana Demirspor

Konyaspor en Adana Demirspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasin Kol en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Konyaspor 0
Winst Adana Demirspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 2e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.