Nabeschouwing Konyaspor - Besiktas (1-0) || Super Lig 2021/2022

Maandag 27 december 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Konyaspor het maandag 27 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Besiktas (1-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door Koka, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Besiktas dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mete Kalkavan, waardoor Konyaspor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Konyaspor - Besiktas 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Vida Beşiktaş
47' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor P. Mpoku Konyaspor
56' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor O. Ozyakup Beşiktaş
59' Wissel Konyaspor Wissel A. Rahmanovic voor P. Mpoku Konyaspor
69' Wissel Beşiktaş Wissel G. Yalcin voor C. Larin Beşiktaş
69' Wissel Beşiktaş Wissel C. Bozdogan voor O. Ozyakup Beşiktaş
77' Wissel Konyaspor Wissel E. Cekici voor Z. Bytyqi Konyaspor
78' Wissel Konyaspor Wissel Koka voor S. Cikalleshi Konyaspor
81' Wissel Beşiktaş Wissel A. Hutchinson voor M. Pjanic Beşiktaş
90' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Koka met assist van N. Skubic Konyaspor 1-0
91' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Koka Konyaspor
93' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor M. Batshuayi Beşiktaş
95' Wissel Konyaspor Wissel A. Uludag voor K. Michalak Konyaspor
97' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor R. Ghezzal Beşiktaş
97' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Rahmanovic Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Besiktas
Opstellingen Konyaspor - Besiktas
De opstellingen van Konyaspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.