In de Super Lig neemt Konyaspor het zaterdag 30 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Konyaspor Gelijk Winst Fenerbahçe
3.25x inzet 3.35x inzet 2.14x inzet
LIVE Konyaspor - Fenerbahçe 0-0

Vanaf zaterdag 30 oktober 2021 om 18:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Konyaspor - Fenerbahçe volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 10 uur, 8 minuten en 45 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Konyaspor - Fenerbahçe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Konyaspor - Fenerbahçe

Konyaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 8 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 18 keer wist de ploeg van Konyaspor te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Konyaspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Konyaspor 5
Winst Fenerbahçe 18
Gelijkspel 3
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Konyaspor - Fenerbahçe Opstelling Konyaspor Opstelling Fenerbahçe Live Konyaspor - Fenerbahçe Live Konyaspor - Fenerbahçe kijken Konyaspor - Fenerbahçe kijken Live Konyaspor - Fenerbahçe stream Konyaspor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Konyaspor - Fenerbahçe Uitslag Konyaspor - Fenerbahçe Statistieken Konyaspor - Fenerbahçe Super Lig 2021/2022 Konyaspor - Fenerbahçe wedden Konyaspor - Fenerbahçe gokken Konyaspor - Fenerbahçe Unibet