Nabeschouwing Konyaspor - Yeni Malatyaspor (0-0) || Super Lig

Maandag 6 december 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Konyaspor het maandag 6 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Yeni Malatyaspor (0-0)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Konyaspor en Yeni Malatyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Konyaspor en Yeni Malatyaspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alper Ulusoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Konyaspor - Yeni Malatyaspor
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
99
84
Gevaarlijke aanvallen
70
48
Passes
531
440
Overtredingen
12
9
Buitenspel
4
2
Corners
4
2
Wissels
3
2
LIVE Konyaspor - Yeni Malatyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Dikmen Konyaspor
61' Wissel Konyaspor Wissel A. Rahmanovic voor E. Cekici Konyaspor
61' Wissel Konyaspor Wissel P. Mpoku voor S. Dikmen Konyaspor
86' Wissel Konyaspor Wissel K. Michalak voor N. Skubic Konyaspor
91' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel H. Osman voor A. Buyuk Yeni Malatyaspor
92' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor K. Hafez Yeni Malatyaspor
94' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel J. Nshimirimana voor R. Aabid Yeni Malatyaspor
97' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor S. Ciftpinar Yeni Malatyaspor
97' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Rahmanovic Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Konyaspor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Konyaspor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Konyaspor - Yeni Malatyaspor

Konyaspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Konyaspor als Yeni Malatyaspor wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Konyaspor 2
Winst Yeni Malatyaspor 2
Gelijkspel 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 3e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Konyaspor - Yeni Malatyaspor Opstelling Konyaspor Opstelling Yeni Malatyaspor Live Konyaspor - Yeni Malatyaspor Live Konyaspor - Yeni Malatyaspor kijken Konyaspor - Yeni Malatyaspor kijken Live Konyaspor - Yeni Malatyaspor stream Konyaspor - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Konyaspor - Yeni Malatyaspor Uitslag Konyaspor - Yeni Malatyaspor Statistieken Konyaspor - Yeni Malatyaspor Super Lig 2021/2022 Konyaspor - Yeni Malatyaspor wedden Konyaspor - Yeni Malatyaspor gokken Konyaspor - Yeni Malatyaspor Unibet