Nabeschouwing Rizespor - Giresunspor (1-2) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Rizespor het zaterdag 5 maart 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Giresunspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Giresunspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 1-2 overwinning voor Giresunspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Pohjanpalo, waarmee Rizespor met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Chiquinho in de 48e minuut zorgde er even later voor dat Giresunspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 48e minuut zette H. Traore zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Giresunspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu, waardoor Giresunspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rizespor - Giresunspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Giresunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rizespor Doelpunt J. Pohjanpalo met assist van G. Fernandes Rizespor 1-0
39' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Ponck Rizespor
48' Penalty Giresunspor Penalty Chiquinho Giresunspor 1-1
46' Wissel Rizespor Wissel E. Sabo voor E. Albayrak Rizespor
46' Wissel Rizespor Wissel L. Phiri voor B. Dabo Rizespor
48' Doelpunt Giresunspor Doelpunt H. Traore met assist van Serginho Giresunspor 1-2
57' Wissel Rizespor Wissel D. Hummet voor Y. Sari Rizespor
57' Wissel Rizespor Wissel A. Potuk voor R. Mendes Rizespor
66' Wissel Giresunspor Wissel M. Suleymanov voor Serginho Giresunspor
70' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor H. Traore Giresunspor
75' Wissel Giresunspor Wissel I. Balde voor U. Nayir Giresunspor
75' Wissel Giresunspor Wissel F. Diabate voor M. Gumuskaya Giresunspor
75' Wissel Rizespor Wissel P. Cisse voor C. Sertel Rizespor
76' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor P. Cisse Rizespor
88' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor L. Phiri Rizespor
90' Wissel Giresunspor Wissel S. Picinciol voor H. Traore Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Giresunspor
Opstellingen Rizespor - Giresunspor
De opstellingen van Rizespor en Giresunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Giresunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Rizespor - Giresunspor

Rizespor en Giresunspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Giresunspor in de Super Lig vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Giresunspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Giresunspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rizespor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 0
Winst Giresunspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 19e positie staat, terwijl we Giresunspor terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.