Nabeschouwing Rizespor - Trabzonspor (3-2) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 18 maart 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Rizespor het vrijdag 18 maart 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Trabzonspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door A. Omur, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Pohjanpalo in de 59e minuut zorgde er even later voor dat Rizespor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 64e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het J. Pohjanpalo van Rizespor die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Djaniny de 2-2 maakte voor Trabzonspor. In de 95e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Rizespor speler J. Pohjanpalo.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Volkan Bayarslan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Rizespor.

LIVE Rizespor - Trabzonspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Ponck Rizespor
48' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Omur met assist van Djaniny Trabzonspor 0-1
55' Wissel Rizespor Wissel J. Pohjanpalo voor P. Cisse Rizespor
55' Wissel Rizespor Wissel Y. Bolasie voor F. Boldrin Rizespor
59' Penalty Rizespor Penalty J. Pohjanpalo Rizespor 1-1
63' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor S. Denswil Trabzonspor
64' Penalty Rizespor Penalty J. Pohjanpalo Rizespor 2-1
69' Wissel Trabzonspor Wissel A. Cornelius voor A. Omur Trabzonspor
69' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Erdogan voor I. Koybasi Trabzonspor
70' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Djaniny met assist van E. Visca Trabzonspor 2-2
75' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor B. Peres Trabzonspor
78' Wissel Trabzonspor Wissel A. Bakasetas voor A. Nwakaeme Trabzonspor
78' Wissel Rizespor Wissel G. Gonul voor E. Sabo Rizespor
85' Wissel Rizespor Wissel R. Mendes voor T. Boyd Rizespor
85' Wissel Rizespor Wissel Y. Sari voor A. Potuk Rizespor
88' Wissel Trabzonspor Wissel B. Koita voor Djaniny Trabzonspor
88' Wissel Trabzonspor Wissel B. A. Ozdemir voor D. Tokoz Trabzonspor
89' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor C. Sertel Rizespor
93' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Kardesler Trabzonspor
95' Penalty Rizespor Penalty J. Pohjanpalo Rizespor 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Trabzonspor
Opstellingen Rizespor - Trabzonspor
De opstellingen van Rizespor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Rizespor - Trabzonspor

Rizespor en Trabzonspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 29 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 15 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Rizespor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 3
Winst Trabzonspor 15
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 19e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.