Nabeschouwing Rizespor - Yeni Malatyaspor (1-0) || Super Lig 2021/2022

Zondag 19 december 2021 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Rizespor het zondag 19 december 2021 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Yeni Malatyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door D. Hummet, waarmee Rizespor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rizespor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Rizespor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Rizespor - Yeni Malatyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor D. Ndong Yeni Malatyaspor
46' Wissel Rizespor Wissel E. Sabo voor G. Gonul Rizespor
47' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor C. Sertel Rizespor
65' Wissel Rizespor Wissel D. Hummet voor J. Pohjanpalo Rizespor
65' Wissel Rizespor Wissel L. Remy voor F. Boldrin Rizespor
74' Wissel Rizespor Wissel A. Potuk voor T. Boyd Rizespor
80' Doelpunt Rizespor Doelpunt D. Hummet met assist van C. Sertel Rizespor 1-0
81' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor K. Hafez Yeni Malatyaspor
85' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel K. Kanatsizkus voor R. Aabid Yeni Malatyaspor
87' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor A. Umar Rizespor
88' Wissel Rizespor Wissel Y. Pehlivan voor A. Umar Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Rizespor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Rizespor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Yeni Malatyaspor

Rizespor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 8 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rizespor als Yeni Malatyaspor wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Rizespor 3
Winst Yeni Malatyaspor 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 19e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.