Nabeschouwing Rizespor - İstanbul Başakşehir (0-2) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 18 februari 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Rizespor het vrijdag 18 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - İstanbul Başakşehir (0-2)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 0-2 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Trezeguet, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Trezeguet op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir.

LIVE Rizespor - İstanbul Başakşehir 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Turuc voor S. Gurler İstanbul Başakşehir
33' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Trezeguet met assist van Y. Ndayishimiye İstanbul Başakşehir 0-1
38' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor G. Fernandes Rizespor
46' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor S. Okaka İstanbul Başakşehir
48' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor L. Duarte İstanbul Başakşehir
46' Wissel Rizespor Wissel E. Albayrak voor C. Sertel Rizespor
52' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Trezeguet İstanbul Başakşehir 0-2
56' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Baiano Fabricio Rizespor
61' Wissel Rizespor Wissel P. Cisse voor J. Pohjanpalo Rizespor
62' Wissel Rizespor Wissel T. Boyd voor E. Sabo Rizespor
64' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Ucan voor Pizzi İstanbul Başakşehir
75' Wissel Rizespor Wissel Y. Bolasie voor F. Boldrin Rizespor
83' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor S. Ucan İstanbul Başakşehir
83' Wissel Rizespor Wissel L. Phiri voor G. Gonul Rizespor
88' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel O. Sahiner voor J. Caicara İstanbul Başakşehir
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel F. Gulbrandsen voor Trezeguet İstanbul Başakşehir
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
92' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor D. Turuc İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Rizespor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Rizespor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Hamza Hamzaoğlu
Voorbeschouwing Rizespor - İstanbul Başakşehir

Rizespor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 10 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rizespor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 2
Winst İstanbul Başakşehir 10
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 18e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 4e plaats.