Nabeschouwing Sivasspor - Adana Demirspor (1-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Sivasspor het zondag 24 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Adana Demirspor (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Sivasspor en Adana Demirspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Gradel, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. In de 67e minuut kreeg Pedro Henrique van Sivasspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sivasspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 84e minuut moest Adana Demirspor verder met een man minder nadat B. Akintola een rode kaart had gekregen.

M. Balotelli zette Adana Demirspor even later op 1-1 nadat hij een door scheidsrechter Bahattin Şimşek toegekende penalty wist te benutten.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sivasspor - Adana Demirspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Gradel met assist van E. Yesilyurt Sivasspor 1-0
51' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Pedro Henrique Sivasspor
57' Wissel Adana Demirspor Wissel Y. Belhanda voor Y. Akgun Adana Demirspor
57' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Akintola voor B. Stambouli Adana Demirspor
60' Wissel Adana Demirspor Wissel T. Camdal voor J. Svensson Adana Demirspor
67' Tweede gele kaart Sivasspor Tweede gele kaart voor Pedro Henrique Sivasspor
69' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Assombalonga voor B. Bjarnason Adana Demirspor
69' Wissel Adana Demirspor Wissel G. Inler voor S. Kurt Adana Demirspor
75' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yatabare Sivasspor
75' Wissel Sivasspor Wissel S. Yilmaz voor O. Kayode Sivasspor
75' Wissel Sivasspor Wissel L. James voor M. Yatabare Sivasspor
84' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor B. Assombalonga Adana Demirspor
84' Rode kaart Adana Demirspor Rode kaart voor B. Akintola Adana Demirspor
86' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Yesilyurt Sivasspor
91' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Gradel Sivasspor
91' Wissel Sivasspor Wissel A. Oguz voor M. Gradel Sivasspor
97' Penalty Adana Demirspor Penalty M. Balotelli Adana Demirspor 1-1
97' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor A. Oguz Sivasspor
98' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor M. Balotelli Adana Demirspor
100' Wissel Sivasspor Wissel S. Yilmaz voor E. Yesilyurt Sivasspor
100' Wissel Sivasspor Wissel F. Ulvestad voor I. Cofie Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Adana Demirspor
Opstellingen Sivasspor - Adana Demirspor
De opstellingen van Sivasspor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Vincenzo Montella
Voorbeschouwing Sivasspor - Adana Demirspor

Sivasspor en Adana Demirspor treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sivasspor en Adana Demirspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Sivasspor 0
Winst Adana Demirspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 14e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 10e plaats.