Nabeschouwing Sivasspor - Fenerbahçe (1-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Sivasspor het zaterdag 22 januari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Fenerbahçe (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Sivasspor en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Zajc, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Sivasspor kwam na 74 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Pedro Henrique, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sivasspor - Fenerbahçe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor K. Altinay Sivasspor
16' Wissel Sivasspor Wissel O. Kayode voor E. Yesilyurt Sivasspor
18' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Zajc met assist van E. Valencia Fenerbahçe 0-1
34' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
42' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Tisserand voor S. Aziz Fenerbahçe
46' Wissel Sivasspor Wissel S. Yilmaz voor O. Yigiter Sivasspor
55' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Pelkas voor F. Novak Fenerbahçe
56' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Berisha voor S. Dursun Fenerbahçe
65' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor N. Sangare Fenerbahçe
73' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Crespo Fenerbahçe
74' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Pedro Henrique Sivasspor 1-1
79' Wissel Fenerbahçe Wissel J. Sosa voor M. Zajc Fenerbahçe
80' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Rossi voor E. Valencia Fenerbahçe
80' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor K. Altinay Sivasspor
83' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor A. Oguz Sivasspor
94' Wissel Sivasspor Wissel S. Camara voor Pedro Henrique Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Fenerbahçe
Opstellingen Sivasspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Sivasspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Rıza Çalımbay
Coach İsmail Kartal
Voorbeschouwing Sivasspor - Fenerbahçe

Sivasspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 12 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 17 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sivasspor. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 7
Winst Fenerbahçe 17
Gelijkspel 7
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 11e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 3e plaats.