Nabeschouwing Sivasspor - Galatasaray (1-0) || Super Lig 2021/2022

Maandag 13 december 2021 - 16:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Sivasspor het maandag 13 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Galatasaray (1-0)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door F. Fajr, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sivasspor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ümit Öztürk, waardoor Sivasspor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Sivasspor - Galatasaray 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Fajr Sivasspor
37' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor A. Cicaldau Galatasaray
46' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Z. Erdal Sivasspor
58' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor Pedro Henrique Sivasspor
62' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor C. Luyindama Galatasaray
65' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor A. Vural Sivasspor
66' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Gradel Sivasspor
66' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor D. Yedlin Galatasaray
67' Wissel Galatasaray Wissel H. Dervisoglu voor B. Kutlu Galatasaray
68' Wissel Galatasaray Wissel E. Kilinc voor S. Feghouli Galatasaray
79' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor P. van Aanholt Galatasaray
79' Wissel Galatasaray Wissel Mostafa Mohamed voor M. Diagne Galatasaray
80' Doelpunt Sivasspor Doelpunt F. Fajr met assist van M. Yatabare Sivasspor 1-0
83' Wissel Galatasaray Wissel I. Cipe voor F. Muslera Galatasaray
86' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor A. Oguz Sivasspor
90' Wissel Sivasspor Wissel O. Kayode voor M. Yatabare Sivasspor
90' Wissel Sivasspor Wissel H. Arslan voor K. Kesgin Sivasspor
97' Wissel Sivasspor Wissel O. Yigiter voor F. Fajr Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Galatasaray
Opstellingen Sivasspor - Galatasaray
De opstellingen van Sivasspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Galatasaray

Sivasspor en Galatasaray treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 7 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 19 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Sivasspor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 5
Winst Galatasaray 19
Gelijkspel 6
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 12e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 8e plaats.