Nabeschouwing Sivasspor - Kayserispor (2-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 21 mei 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Sivasspor het zaterdag 21 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Kayserispor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Jorge Félix, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Kayserispor kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Miguel Cardoso, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette K. Kesgin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sivasspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu, waardoor Sivasspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sivasspor - Kayserispor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Jorge Félix met assist van K. Kesgin Sivasspor 1-0
46' Wissel Kayserispor Wissel T. Karataş voor M. Gavranović Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel H. Erkip voor Carlos Mané Kayserispor
56' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Miguel Cardoso met assist van T. Karataş Kayserispor 1-1
61' Wissel Sivasspor Wissel E. Tak voor M. Albayrak Sivasspor
63' Doelpunt Sivasspor Doelpunt K. Kesgin met assist van Z. Erdal Sivasspor 2-1
69' Wissel Kayserispor Wissel E. Balcı voor İ. Parlak Kayserispor
77' Wissel Kayserispor Wissel J. Janneh voor İ. Akdağ Kayserispor
84' Wissel Sivasspor Wissel F. Fajr voor Ö. Yiğiter Sivasspor
84' Wissel Sivasspor Wissel U. Çiftçi voor Jorge Félix Sivasspor
87' Wissel Kayserispor Wissel M. Özbek voor G. Sazdağı Kayserispor
89' Wissel Sivasspor Wissel H. Çokyaşar voor K. Kesgin Sivasspor
89' Wissel Sivasspor Wissel K. Onaran voor I. Cofie Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Kayserispor
Opstellingen Sivasspor - Kayserispor
De opstellingen van Sivasspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.