In de Super Lig neemt Sivasspor het zaterdag 21 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Sivasspor Gelijk Winst Kayserispor
1.79x inzet 3.6x inzet 4.2x inzet
LIVE Sivasspor - Kayserispor 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sivasspor - Kayserispor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 4 uur, 34 minuten en 21 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Kayserispor
Opstellingen Sivasspor - Kayserispor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sivasspor - Kayserispor

Sivasspor en Kayserispor treffen elkaar in de 38e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 27 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 10 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Sivasspor. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sivasspor 9
Winst Kayserispor 10
Gelijkspel 10
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 10e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Sivasspor - Kayserispor Opstelling Sivasspor Opstelling Kayserispor Live Sivasspor - Kayserispor Live Sivasspor - Kayserispor kijken Sivasspor - Kayserispor kijken Live Sivasspor - Kayserispor stream Sivasspor - Kayserispor Fox Sports Nabeschouwing Sivasspor - Kayserispor Uitslag Sivasspor - Kayserispor Statistieken Sivasspor - Kayserispor Super Lig 2021/2022 Sivasspor - Kayserispor wedden Sivasspor - Kayserispor gokken Sivasspor - Kayserispor Unibet