Nabeschouwing Trabzonspor - Altay (2-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 15 mei 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Trabzonspor het zondag 15 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Altay. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Trabzonspor - Altay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Altay (2-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Altay is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 2-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van I. Ozturk zette Trabzonspor op een 1-0 voorsprong in de 19e minuut van de wedstrijd. Altay kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Rodriguez, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Trabzonspor vervolgens op 2-1. Het was A. Nwakaeme die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kadir Sağlam, waardoor Trabzonspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Trabzonspor - Altay 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Altay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Eigen doelpunt Trabzonspor Eigen doelpunt I. Ozturk Trabzonspor 1-0
23' Wissel Trabzonspor Wissel D. Tokoz voor S. Asan Trabzonspor
41' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Hamsik Trabzonspor
59' Wissel Altay Wissel E. Ozcam voor C. Gulselam Altay
70' Doelpunt Altay Doelpunt M. Rodriguez met assist van L. Kappel Altay 1-1
72' Wissel Trabzonspor Wissel B. A. Ozdemir voor M. Hamsik Trabzonspor
72' Wissel Trabzonspor Wissel H. Turkmen voor V. Hugo Trabzonspor
72' Wissel Trabzonspor Wissel Djaniny voor A. Omur Trabzonspor
79' Wissel Altay Wissel E. Erdogan voor C. Karayel Altay
84' Penalty Trabzonspor Penalty A. Nwakaeme Trabzonspor 2-1
89' Wissel Trabzonspor Wissel B. Koita voor A. Cornelius Trabzonspor
89' Wissel Altay Wissel E. Sarikaya voor K. Karatas Altay
89' Wissel Altay Wissel N. Kucukdeniz voor L. Kappel Altay
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Altay
Opstellingen Trabzonspor - Altay
De opstellingen van Trabzonspor en Altay zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Altay zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Altay

Trabzonspor en Altay treffen elkaar in de 37e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Altay in de Super Lig vond plaats op 21 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Altay slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 1
Winst Altay 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 1e positie staat, terwijl we Altay terugvinden op de 18e plaats.