Nabeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe (3-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 17 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Trabzonspor het zondag 17 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe (3-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 3-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fenerbahçe kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Rossi. In de 23e minuut kreeg Kim Min-Jae van Fenerbahçe voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fenerbahçe de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Na de openingsgoal kwam Trabzonspor in de 25e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van A. Bakasetas.

A. Bakasetas zette Trabzonspor even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Ali Şansalan toegekende penalty wist te benutten. Na 90 minuten werd de voorsprong voor Trabzonspor vergroot nadat Y. Sari de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Fenerbahçe 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt D. Rossi met assist van E. Valencia Fenerbahçe 0-1
14' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Kim Min-Jae Fenerbahçe
23' Tweede gele kaart Fenerbahçe Tweede gele kaart voor Kim Min-Jae Fenerbahçe
25' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Bakasetas Trabzonspor 1-1
37' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
43' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Sari voor A. Nwakaeme Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel A. Trondsen voor S. Denswil Trabzonspor
51' Wissel Trabzonspor Wissel D. Tokoz voor B. Peres Trabzonspor
61' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Valencia Fenerbahçe
61' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Edgar Ie Trabzonspor
62' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Dursun voor E. Valencia Fenerbahçe
68' Wissel Trabzonspor Wissel M. Siopis voor B. A. Ozdemir Trabzonspor
68' Wissel Trabzonspor Wissel A. Cornelius voor Gervinho Trabzonspor
75' Wissel Fenerbahçe Wissel J. Sosa voor M. Ozil Fenerbahçe
75' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Tisserand voor D. Rossi Fenerbahçe
85' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Szalai Fenerbahçe
87' Penalty Trabzonspor Penalty A. Bakasetas Trabzonspor 2-1
87' Wissel Fenerbahçe Wissel N. Sangare voor M. Crespo Fenerbahçe
87' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Pelkas voor F. Kadioglu Fenerbahçe
87' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Kardesler Trabzonspor
90' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Sari Trabzonspor 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Fenerbahçe
Opstellingen Trabzonspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Trabzonspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Voorbeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe

Trabzonspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 28 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 16 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Trabzonspor. 13 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 4
Winst Fenerbahçe 16
Gelijkspel 13
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 2e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.