Nabeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep (3-0) || Super Lig 2021/2022

Maandag 22 november 2021 - 18:00 uur



In de Super Lig 2021/2022 neemt Trabzonspor het maandag 22 november 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep (3-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 3-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Omur, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Djaniny op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee A. Cornelius zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Trabzonspor gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Suat Arslanboğa, waardoor Trabzonspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep
Goals
3
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
10
23
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
94
94
Gevaarlijke aanvallen
51
94
Passes
436
439
Overtredingen
6
16
Corners
2
12
Wissels
5
5
LIVE Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor N. Dicko Gaziantep F.K.
19' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Omur Trabzonspor 1-0
23' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor E. Ersoy Gaziantep F.K.
42' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Djaniny met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 2-0
45' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Cornelius met assist van Djaniny Trabzonspor 3-0
46' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Maxim Gaziantep F.K.
48' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor E. Bulut Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Sagal voor O. Ceylan Gaziantep F.K.
57' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Mendyl voor A. Tosca Gaziantep F.K.
69' Wissel Trabzonspor Wissel S. Denswil voor A. Cornelius Trabzonspor
72' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Merkel voor N. Dicko Gaziantep F.K.
72' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Y. Turk voor D. Erdogan Gaziantep F.K.
78' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor P. Djilobodji Gaziantep F.K.
81' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Sari voor A. Omur Trabzonspor
81' Wissel Gaziantep F.K. Wissel F. Soyalp voor R. Niyaz Gaziantep F.K.
81' Wissel Trabzonspor Wissel B. Peres voor B. A. Ozdemir Trabzonspor
87' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Malli voor D. Tokoz Trabzonspor
87' Wissel Trabzonspor Wissel S. Asan voor A. Nwakaeme Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Erol Bulut
Voorbeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep

Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Gazişehir Gaziantep slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 2
Winst Gazişehir Gaziantep 0
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 1e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Opstelling Trabzonspor Opstelling Gazişehir Gaziantep Live Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Live Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep kijken Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep kijken Live Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep stream Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Uitslag Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Statistieken Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Super Lig 2021/2022 Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep wedden Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep gokken Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Unibet