Nabeschouwing Trabzonspor - Giresunspor (1-1) || Super Lig 2021/2022

Woensdag 19 januari 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Trabzonspor het woensdag 19 januari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Giresunspor (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Trabzonspor en Giresunspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door U. Nayir, waarmee Giresunspor met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Cornelius, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 98e minuut was de ideale kans voor Trabzonspor om te scoren. A. Bakasetas was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Trabzonspor - Giresunspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Giresunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Turkmen Trabzonspor
32' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Erdogan voor A. Omur Trabzonspor
32' Wissel Trabzonspor Wissel T. Puchacz voor H. Turkmen Trabzonspor
68' Doelpunt Giresunspor Doelpunt U. Nayir met assist van A. Behich Giresunspor 0-1
69' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Serginho Giresunspor
77' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Y. Erdogan Trabzonspor
78' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Malli voor D. Tokoz Trabzonspor
78' Wissel Trabzonspor Wissel M. Siopis voor B. A. Ozdemir Trabzonspor
78' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Cornelius met assist van B. Peres Trabzonspor 1-1
84' Wissel Giresunspor Wissel S. Picinciol voor Serginho Giresunspor
84' Wissel Giresunspor Wissel I. Balde voor U. Nayir Giresunspor
93' Wissel Giresunspor Wissel Douglas voor A. Behich Giresunspor
96' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Z. Yavru Giresunspor
98' Penalty gemist Trabzonspor Penalty gemist A. Bakasetas Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Giresunspor
Opstellingen Trabzonspor - Giresunspor
De opstellingen van Trabzonspor en Giresunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Giresunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Giresunspor

Trabzonspor en Giresunspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Giresunspor in de Super Lig vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Giresunspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 1
Winst Giresunspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 1e positie staat, terwijl we Giresunspor terugvinden op de 14e plaats.