Nabeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor (1-0) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 7 januari 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Trabzonspor het vrijdag 7 januari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 1-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Cornelius, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Trabzonspor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Yeni Malatyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Cornelius met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 1-0
38' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor K. Hafez Yeni Malatyaspor
66' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. M. Altintas voor S. Mallan Yeni Malatyaspor
79' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel H. Osman voor K. Kanatsizkus Yeni Malatyaspor
82' Wissel Trabzonspor Wissel M. Siopis voor D. Tokoz Trabzonspor
86' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor J. Nshimirimana Yeni Malatyaspor
87' Wissel Trabzonspor Wissel B. A. Ozdemir voor A. Bakasetas Trabzonspor
90' Wissel Trabzonspor Wissel B. Koita voor A. Cornelius Trabzonspor
91' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Sari voor A. Omur Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Trabzonspor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor

Trabzonspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 16 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Yeni Malatyaspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 7
Winst Yeni Malatyaspor 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 1e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 20e plaats.