Nabeschouwing Trabzonspor - İstanbul Başakşehir (0-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 25 december 2021 - 17:00 uur



In de Super Lig 2021/2022 neemt Trabzonspor het zaterdag 25 december 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - İstanbul Başakşehir (0-0)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Trabzonspor en İstanbul Başakşehir geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Trabzonspor en İstanbul Başakşehir gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. İstanbul Başakşehir kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halil Umut Meler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - İstanbul Başakşehir
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
139
88
Gevaarlijke aanvallen
39
36
Passes
583
426
Overtredingen
7
14
Buitenspel
0
1
Corners
4
4
Wissels
8
4
LIVE Trabzonspor - İstanbul Başakşehir 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Turkmen Trabzonspor
45' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Y. Ndayishimiye İstanbul Başakşehir
73' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Turuc voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
74' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel N. Chadli voor F. Gulbrandsen İstanbul Başakşehir
77' Wissel Trabzonspor Wissel B. Koita voor A. Cornelius Trabzonspor
77' Wissel Trabzonspor Wissel M. Siopis voor D. Tokoz Trabzonspor
83' Wissel Trabzonspor Wissel I. Koybasi voor A. Trondsen Trabzonspor
88' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Sari voor A. Omur Trabzonspor
89' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor S. Okaka İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Trabzonspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Trabzonspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Abdullah Mucip Avcı
Formatie 4-1-4-1
Coach Erdinç Sözer
Voorbeschouwing Trabzonspor - İstanbul Başakşehir

Trabzonspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 19 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl İstanbul Başakşehir slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 10
Winst İstanbul Başakşehir 8
Gelijkspel 8
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 1e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Trabzonspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Live Trabzonspor - İstanbul Başakşehir kijken Trabzonspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Trabzonspor - İstanbul Başakşehir stream Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2021/2022 Trabzonspor - İstanbul Başakşehir wedden Trabzonspor - İstanbul Başakşehir gokken Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Unibet