Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe (0-5) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 21 mei 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Yeni Malatyaspor het zaterdag 21 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe (0-5)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 0-5 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Yandaş in de 24e minuut, waardoor Yeni Malatyaspor met een man minder kwam te staan. In de 46e minuut was het Fenerbahçe dat via A. Okechukwu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Volkan Bayarslan. E. Valencia dacht na 64 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 77e minuut van de tweede helft viel het eerste doelpunt van de wedstrijd via E. Valencia waardoor Fenerbahçe op een 0-4 voorsprong kwam te staan. Na 78 minuten spelen wist Fenerbahçe via E. Savucu de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Volkan Bayarslan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-5 eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe.

LIVE Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Aziz Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding S. Aziz Fenerbahçe
23' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor B. Başdaş Fenerbahçe
24' Rode kaart Yeni Malatyaspor Rode kaart voor M. Yandaş Yeni Malatyaspor
32' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Dursun D. Rossi Fenerbahçe 0-1
48' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Y. Ulaş voor Karim Hafez Yeni Malatyaspor
52' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Müjde Yeni Malatyaspor
46' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Okechukwu met assist van A. Müjde Fenerbahçe
57' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Aziz voor M. Yandaş Yeni Malatyaspor 0-2
64' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Valencia met assist van M. Zajc Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel Attila Szalai voor S. Aziz Fenerbahçe
65' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Yaz voor U. Taniş Fenerbahçe
70' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Attila Szalai voor Yeni Malatyaspor
75' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor İ. Kahveci F. Novák Fenerbahçe 0-3
77' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Valencia met assist van M. Yandaş Fenerbahçe 0-4
78' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Savucu met assist van H. Osman Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel J. Sosa voor M. Yandaş Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Kapacak voor S. Dursun Fenerbahçe
79' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel B. Mert voor R. Çağıran Yeni Malatyaspor
84' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Kurtulan voor D. Rossi Yeni Malatyaspor
89' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor İ. Kahveci Fenerbahçe 0-5
89' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Valencia met assist van I. Kahveci Fenerbahçe 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Cihat Arslan
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe

Yeni Malatyaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 38e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 26 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 5 keer wist de ploeg van Yeni Malatyaspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Yeni Malatyaspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Yeni Malatyaspor 2
Winst Fenerbahçe 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 20e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 2e plaats.