Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Galatasaray (0-0) || Super Lig 2021/2022

Zondag 28 november 2021 - 17:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 28 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray.

Via de Yeni Malatyaspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Galatasaray (0-0)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Yeni Malatyaspor en Galatasaray geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Sumudica in de 97e minuut, waardoor Yeni Malatyaspor met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Galatasaray, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Galatasaray kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Atilla Karaoğlan voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Yeni Malatyaspor - Galatasaray 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor J. Nshimirimana Yeni Malatyaspor
46' Wissel Galatasaray Wissel A. Cicaldau voor E. Kilinc Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel K. Akturkoglu voor B. Yilmaz Galatasaray
58' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor K. Akturkoglu Galatasaray
65' Wissel Galatasaray Wissel H. Dervisoglu voor B. Kutlu Galatasaray
65' Wissel Galatasaray Wissel S. Feghouli voor R. Babel Galatasaray
69' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor S. Ciftpinar Yeni Malatyaspor
78' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor P. van Aanholt Galatasaray
83' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor S. Mallan Yeni Malatyaspor
85' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor K. Hafez Yeni Malatyaspor
86' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel K. Kanatsizkus voor A. Buyuk Yeni Malatyaspor
88' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Feghouli Galatasaray
94' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. M. Altintas voor S. Mallan Yeni Malatyaspor
96' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor K. Kanatsizkus Yeni Malatyaspor
97' Rode kaart Yeni Malatyaspor Rode kaart voor M. Sumudica Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Galatasaray
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Galatasaray
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Galatasaray

Yeni Malatyaspor en Galatasaray treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 15 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 5 keer wist de ploeg van Yeni Malatyaspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Yeni Malatyaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Yeni Malatyaspor 2
Winst Galatasaray 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 17e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 8e plaats.