Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Kayserispor (2-2) || Super Lig 2021/2022

Donderdag 23 december 2021 - 15:00 uur



In de Super Lig 2021/2022 neemt Yeni Malatyaspor het donderdag 23 december 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor.

Via de Yeni Malatyaspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Kayserispor (2-2)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Yeni Malatyaspor en Kayserispor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Chouiar, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Yeni Malatyaspor vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Buyuk op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Kayserispor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Gavranovic.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Kayserispor nadat M. Pektemek in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Yeni Malatyaspor - Kayserispor
Goals
2
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
106
108
Gevaarlijke aanvallen
72
82
Passes
370
469
Overtredingen
13
15
Buitenspel
3
2
Corners
2
2
Wissels
2
5
LIVE Yeni Malatyaspor - Kayserispor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Chouiar met assist van D. Ndong Yeni Malatyaspor 1-0
36' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Buyuk met assist van M. Chouiar Yeni Malatyaspor 2-0
46' Wissel Kayserispor Wissel M. Pektemek voor E. Bassan Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel M. Gavranovic voor L. Carole Kayserispor
56' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Gavranovic met assist van O. Bulut Kayserispor 2-1
64' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Campanharo Kayserispor
65' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mane voor G. Sazdagi Kayserispor
65' Wissel Kayserispor Wissel O. Kemen voor G. Campanharo Kayserispor
69' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Mallan voor D. Ndong Yeni Malatyaspor
79' Wissel Kayserispor Wissel K. Y. Subasi voor D. Kolovetsios Kayserispor
87' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel K. Kanatsizkus voor B. Tetteh Yeni Malatyaspor
91' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Pektemek met assist van M. Thiam Kayserispor 2-2
93' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Bulut Kayserispor
94' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Wallace Yeni Malatyaspor
90' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor S. Ciftpinar Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Kayserispor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Kayserispor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Kayserispor

Yeni Malatyaspor en Kayserispor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 3 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Yeni Malatyaspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Yeni Malatyaspor 3
Winst Kayserispor 2
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 19e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Yeni Malatyaspor - Kayserispor Opstelling Yeni Malatyaspor Opstelling Kayserispor Live Yeni Malatyaspor - Kayserispor Live Yeni Malatyaspor - Kayserispor kijken Yeni Malatyaspor - Kayserispor kijken Live Yeni Malatyaspor - Kayserispor stream Yeni Malatyaspor - Kayserispor Fox Sports Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Kayserispor Uitslag Yeni Malatyaspor - Kayserispor Statistieken Yeni Malatyaspor - Kayserispor Super Lig 2021/2022 Yeni Malatyaspor - Kayserispor wedden Yeni Malatyaspor - Kayserispor gokken Yeni Malatyaspor - Kayserispor Unibet