Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir (1-3) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Yeni Malatyaspor het zaterdag 6 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir (1-3)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 1-3 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door T. Cigerci, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Visca op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van İstanbul Başakşehir, waarmee S. Okaka zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 92 minuten deed K. Kanatsizkus iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Yeni Malatyaspor werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Yeni Malatyaspor echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor İstanbul Başakşehir.

LIVE Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt T. Cigerci met assist van N. Chadli İstanbul Başakşehir 0-1
47' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor D. Ndong Yeni Malatyaspor
47' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Buyuk Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel J. Nshimirimana voor D. Ndong Yeni Malatyaspor
59' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Visca met assist van B. Ozcan İstanbul Başakşehir 0-2
61' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Okaka met assist van E. Visca İstanbul Başakşehir 0-3
63' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Visca İstanbul Başakşehir
67' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor B. Tetteh Yeni Malatyaspor
67' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel K. Kanatsizkus voor M. Chouiar Yeni Malatyaspor
72' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel F. Gulbrandsen voor N. Chadli İstanbul Başakşehir
72' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
83' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel L. Lima voor H. A. Kaldirim İstanbul Başakşehir
83' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel W. Bwalya voor B. Tetteh Yeni Malatyaspor
86' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Turuc voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
86' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel P. Zulj voor E. Visca İstanbul Başakşehir
92' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt K. Kanatsizkus Yeni Malatyaspor 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Marius Ninel Şumudică
Formatie 4-1-4-1
Coach Erdinç Sözer
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir

Yeni Malatyaspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 5 keer wist de ploeg van Yeni Malatyaspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Yeni Malatyaspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Yeni Malatyaspor 1
Winst İstanbul Başakşehir 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 16e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 10e plaats.