Nabeschouwing Ümraniyespor - Antalyaspor (0-1) || Super Lig 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Ümraniyespor het zondag 14 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu in İstanbul.

Via de Ümraniyespor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ümraniyespor - Antalyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Ümraniyespor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Çağdaş Altay geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door H. Wright, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ümraniyespor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Antalyaspor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Ümraniyespor - Antalyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ümraniyespor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor Geraldo Ümraniyespor
59' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Wright met assist van B. Balci Antalyaspor 0-1
61' Wissel Antalyaspor Wissel S. Gumus voor H. Ghacha Antalyaspor
61' Wissel Antalyaspor Wissel S. Larsson voor A. Ndao Antalyaspor
66' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Aydogdu Antalyaspor
68' Wissel Ümraniyespor Wissel Y. Del Valle voor O. Ayik Ümraniyespor
68' Wissel Ümraniyespor Wissel N. Gagnidze voor A. Mrsic Ümraniyespor
68' Wissel Ümraniyespor Wissel V. Gheorghe voor Geraldo Ümraniyespor
73' Wissel Ümraniyespor Wissel M. Mimaroglu voor A. Bettaieb Ümraniyespor
76' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor H. Wright Antalyaspor
76' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ozmert voor S. Aydogdu Antalyaspor
81' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Fernando Antalyaspor
82' Wissel Ümraniyespor Wissel I. Sackey voor O. Gurbulak Ümraniyespor
85' Wissel Antalyaspor Wissel V. Sari voor Fernando Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Ümraniyespor - Antalyaspor
Opstellingen Ümraniyespor - Antalyaspor
De opstellingen van Ümraniyespor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ümraniyespor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Nuri Şahin
Voorbeschouwing Ümraniyespor - Antalyaspor

Ümraniyespor en Antalyaspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Çağdaş Altay en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ümraniyespor en Antalyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Ümraniyespor 0
Winst Antalyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ümraniyespor op een 10e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 15e plaats.