Nabeschouwing Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir (2-3) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 3 juni 2023 - 18:00 uur



In de Super Lig 2022/2023 neemt Adana Demirspor het zaterdag 3 juni 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir (2-3)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Erkan Özdamar geëindigd in een 2-3 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir
Goals
2
3
LIVE Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir

Adana Demirspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 37e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Adana Demirspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 9 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 2 keer wist de ploeg van Adana Demirspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Adana Demirspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Adana Demirspor 1
Winst İstanbul Başakşehir 2
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Adana Demirspor op een 4e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Adana Demirspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir Live Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir kijken Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir stream Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2022/2023 Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir wedden Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir gokken Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir Unibet