Nabeschouwing Ankaragücü - Hatayspor (4-1) || Super Lig 2022/2023

Zondag 30 oktober 2022 - 12:30 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Ankaragücü het zondag 30 oktober 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Eryaman Stadyumu in Ankara.

Via de Ankaragücü - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Hatayspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Ankaragücü en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 4-1 overwinning voor Ankaragücü. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ankaragücü kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van G. Beridze. Ankaragücü vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Antalyali op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Ankaragücü, waarmee A. Sowe zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

A. El Kaabi zette Hatayspor even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist L. Diack namens Ankaragücü de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yaşar Kemal Uğurlu bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Ankaragücü.

LIVE Ankaragücü - Hatayspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt G. Beridze met assist van T. Antalyali Ankaragücü 1-0
46' Wissel Hatayspor Wissel K. Kanak voor M. Boudjemaa Hatayspor
49' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Rodríguez Ruiz Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Rodríguez Ruiz Ankaragücü
57' Wissel Hatayspor Wissel K. Varga voor K. Alici Hatayspor
58' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor N. Mujakic Ankaragücü
61' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt T. Antalyali Ankaragücü 2-0
69' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt A. Sowe met assist van Pedrinho Ankaragücü 3-0
71' Wissel Ankaragücü Wissel A. Chatzigiovanis voor Jese Ankaragücü
71' Wissel Hatayspor Wissel R. Ribeiro voor S. Lobjanidze Hatayspor
71' Wissel Hatayspor Wissel B. Yildirim voor Ze Luis Hatayspor
83' Wissel Ankaragücü Wissel Pepe voor Pedrinho Ankaragücü
83' Wissel Ankaragücü Wissel G. Ariyibi voor G. Beridze Ankaragücü
84' Wissel Ankaragücü Wissel L. Diack voor T. Antalyali Ankaragücü
84' Wissel Hatayspor Wissel M. Cagiran voor O. Ergun Hatayspor
86' Penalty Hatayspor Penalty A. El Kaabi Hatayspor 3-1
89' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor A. El Kaabi Hatayspor
89' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor T. Cigerci Ankaragücü
92' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt L. Diack met assist van A. Sowe Ankaragücü 4-1
94' Wissel Ankaragücü Wissel S. Cetin voor T. Cigerci Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Hatayspor
Opstellingen Ankaragücü - Hatayspor
De opstellingen van Ankaragücü en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Volkan Demirel
Voorbeschouwing Ankaragücü - Hatayspor

Ankaragücü en Hatayspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ankaragücü als Hatayspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Ankaragücü 1
Winst Hatayspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 17e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 15e plaats.