Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor (1-1) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Antalyaspor het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Konyaspor (1-1)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen Antalyaspor en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Fernando, waarmee Antalyaspor met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Konyaspor het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 96e minuut was het namelijk F. Calvo die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Antalyaspor - Konyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ghacha voor A. Ndao Antalyaspor
30' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor F. Calvo Konyaspor
51' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Fernando Antalyaspor 1-0
55' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor R. Muric Konyaspor
59' Wissel Konyaspor Wissel K. Michalak voor R. Muric Konyaspor
59' Wissel Konyaspor Wissel E. Cekici voor B. Paz Konyaspor
63' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Luiz Adriano Antalyaspor
65' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Gumus Antalyaspor
67' Wissel Konyaspor Wissel M. Diouf voor S. Dikmen Konyaspor
71' Wissel Antalyaspor Wissel G. Bayrakdar voor Luiz Adriano Antalyaspor
71' Wissel Antalyaspor Wissel V. Sari voor S. Gumus Antalyaspor
75' Wissel Konyaspor Wissel O. Ulgun voor Z. Bytyqi Konyaspor
75' Wissel Konyaspor Wissel U. Ikpeazu voor M. Demir Konyaspor
82' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Fernando Antalyaspor
82' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Demirbag Konyaspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor H. Wright Antalyaspor
87' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor O. Ulgun Konyaspor
96' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor G. Vural Antalyaspor
96' Doelpunt Konyaspor Doelpunt F. Calvo Konyaspor 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Konyaspor
Opstellingen Antalyaspor - Konyaspor
De opstellingen van Antalyaspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Antalyaspor - Konyaspor

Antalyaspor en Konyaspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 9 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 7 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Antalyaspor. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 4
Winst Konyaspor 7
Gelijkspel 11
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 16e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 3e plaats.