Nabeschouwing Besiktas - Fenerbahçe (0-0) || Super Lig 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Besiktas het zondag 2 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Beşiktaş Park in Istanbul.

Via de Besiktas - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Fenerbahçe (0-0)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen Besiktas en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Besiktas en Fenerbahçe gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Volkan Bayarslan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Besiktas - Fenerbahçe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Crespo Fenerbahçe
45' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Masuaku Beşiktaş
70' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Osayi-Samuel voor I. C. Kahveci Fenerbahçe
70' Wissel Fenerbahçe Wissel M. H. Yandas voor M. Crespo Fenerbahçe
70' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Batshuayi voor Joao Pedro Fenerbahçe
72' Wissel Beşiktaş Wissel R. Ghezzal voor D. Alli Beşiktaş
73' Wissel Beşiktaş Wissel T. Bingol voor J. Muleka Beşiktaş
73' Wissel Beşiktaş Wissel G. Fernandes voor S. Ucan Beşiktaş
82' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor N. Redmond Beşiktaş
83' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Batshuayi Fenerbahçe
86' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Alioski voor Lincoln Fenerbahçe
88' Wissel Beşiktaş Wissel U. Meras voor A. Masuaku Beşiktaş
89' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Rossi voor F. Kadioglu Fenerbahçe
93' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Fernandes Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Fenerbahçe
Opstellingen Besiktas - Fenerbahçe
De opstellingen van Besiktas en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Valérien Ismaël
Voorbeschouwing Besiktas - Fenerbahçe

Besiktas en Fenerbahçe treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 8 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 16 keer wist de ploeg van Besiktas te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Besiktas. 13 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Besiktas 7
Winst Fenerbahçe 16
Gelijkspel 13
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 6e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 7e plaats.