Nabeschouwing Besiktas - Trabzonspor (2-2) || Super Lig 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Besiktas het zondag 16 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Beşiktaş Park in Istanbul.

Via de Besiktas - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Trabzonspor (2-2)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen Besiktas en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Gomez, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Stryger Larsen zorgde ervoor dat Beşiktaş op 1-1 kwam te staan in de 29e minuut. In de 36e minuut zette Trezeguet zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Trabzonspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Tosun de 2-2 maakte voor Beşiktaş. In de 95e minuut werd Y. Yazici van Trabzonspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Beşiktaş met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Besiktas - Trabzonspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt M. Gomez met assist van A. Bakasetas Trabzonspor 0-1
29' Eigen doelpunt Beşiktaş Eigen doelpunt J. Stryger Larsen Beşiktaş 1-1
32' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Bakasetas Trabzonspor
36' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Trezeguet Trabzonspor 1-2
46' Wissel Beşiktaş Wissel N. Redmond voor R. Ghezzal Beşiktaş
56' Wissel Trabzonspor Wissel U. Bozok voor A. Omur Trabzonspor
56' Wissel Trabzonspor Wissel E. Bardhi voor M. Gomez Trabzonspor
67' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor D. Alli Beşiktaş
68' Wissel Beşiktaş Wissel G. Fernandes voor S. Ucan Beşiktaş
70' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Tosun Beşiktaş 2-2
80' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Yazici voor M. Hamsik Trabzonspor
80' Wissel Trabzonspor Wissel M. Siopis voor A. Bakasetas Trabzonspor
84' Wissel Beşiktaş Wissel J. Muleka voor G. NKoudou Beşiktaş
85' Wissel Trabzonspor Wissel S. Denswil voor E. Elmali Trabzonspor
92' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Bardhi Trabzonspor
92' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Rosier Beşiktaş
95' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Tosun Beşiktaş
95' Rode kaart Trabzonspor Rode kaart voor Y. Yazici Trabzonspor
97' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor U. Cakir Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Trabzonspor
Opstellingen Besiktas - Trabzonspor
De opstellingen van Besiktas en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Besiktas - Trabzonspor

Besiktas en Trabzonspor treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 3 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Trabzonspor slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 13
Winst Trabzonspor 12
Gelijkspel 10
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 7e plaats.