Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Hatayspor (3-0) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 13:30 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Fatih Karagümrük het zaterdag 15 oktober 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vefa Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Hatayspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door S. Caulker, waarmee Fatih Karagümrük met 1-0 de leiding nam. Fatih Karagümrük vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Borini op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 3-0 doordat M. Diagne van Fatih Karagümrük een penalty wist te benutten in de 98e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Volkan Bayarslan, waardoor Fatih Karagümrük dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fatih Karagümrük - Hatayspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
21' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor B. Oksuz Hatayspor
26' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Aabid Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding R. Aabid Hatayspor
36' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt S. Caulker met assist van C. Erkin Fatih Karagümrük 1-0
38' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor N. Anwan Fatih Karagümrük
48' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt F. Borini met assist van C. Erkin Fatih Karagümrük 2-0
46' Wissel Hatayspor Wissel D. Saint-Louis voor M. Boudjemaa Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel S. Adekugbe voor K. Kanak Hatayspor
63' Wissel Hatayspor Wissel C. Atsu voor S. Lobjanidze Hatayspor
63' Wissel Hatayspor Wissel Ze Luis voor B. Yildirim Hatayspor
75' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Ugur voor N. Anwan Fatih Karagümrük
75' Wissel Fatih Karagümrük Wissel M. Diagne voor K. Frei Fatih Karagümrük
76' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Aabid Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Aabid Hatayspor
81' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor D. Biraschi Fatih Karagümrük
81' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor O. Ergun Hatayspor
88' Wissel Hatayspor Wissel K. Varga voor R. Aabid Hatayspor
91' Wissel Fatih Karagümrük Wissel S. Dursun voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
91' Wissel Fatih Karagümrük Wissel L. Mercan voor F. Borini Fatih Karagümrük
98' Penalty Fatih Karagümrük Penalty M. Diagne Fatih Karagümrük 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Hatayspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Hatayspor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.