Nabeschouwing Fenerbahçe - Trabzonspor (3-1) || Super Lig 2022/2023

Donderdag 18 mei 2023 - 19:00 uur



In de Super Lig 2022/2023 neemt Fenerbahçe het donderdag 18 mei 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Trabzonspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Trabzonspor
Goals
3
1
LIVE Fenerbahçe - Trabzonspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Trabzonspor
Opstellingen Fenerbahçe - Trabzonspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Trabzonspor

Fenerbahçe en Trabzonspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 24 december 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Trabzonspor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 14 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 16
Winst Trabzonspor 6
Gelijkspel 14
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 3e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fenerbahçe - Trabzonspor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Trabzonspor Live Fenerbahçe - Trabzonspor Live Fenerbahçe - Trabzonspor kijken Fenerbahçe - Trabzonspor kijken Live Fenerbahçe - Trabzonspor stream Fenerbahçe - Trabzonspor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Trabzonspor Uitslag Fenerbahçe - Trabzonspor Statistieken Fenerbahçe - Trabzonspor Super Lig 2022/2023 Fenerbahçe - Trabzonspor wedden Fenerbahçe - Trabzonspor gokken Fenerbahçe - Trabzonspor Unibet