Nabeschouwing Galatasaray - Gazişehir Gaziantep (2-1) || Super Lig 2022/2023

Maandag 5 september 2022 - 20:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Galatasaray het maandag 5 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Gazişehir Gaziantep (2-1)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 2-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Sagal, waarmee Gaziantep F.K. met 0-1 de leiding nam. Galatasaray kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Gomis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut kreeg A. Bardakci van Galatasaray voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Galatasaray de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Galatasaray kreeg een penalty toegewezen in de 71e minuut, die werd genomen door B. Gomis. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan. In de 91e werkte S. Kitsiou de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu, waardoor Galatasaray dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Galatasaray - Gazişehir Gaziantep 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt A. Sagal met assist van A. Maxim Gaziantep F.K. 0-1
31' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor A. Bardakci Galatasaray
36' Doelpunt Galatasaray Doelpunt B. Gomis Galatasaray 1-1
39' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Oliveira Galatasaray
39' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor G. Guvenc Gaziantep F.K.
45' Tweede gele kaart Galatasaray Tweede gele kaart voor A. Bardakci Galatasaray
45' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor L. Torreira Galatasaray
50' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Buruk Galatasaray
51' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Maxim Gaziantep F.K.
46' Wissel Galatasaray Wissel E. Bayram voor K. Akturkoglu Galatasaray
55' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor M. Eskihellac Gaziantep F.K.
59' Wissel Gaziantep F.K. Wissel L. Markovic voor M. Eskihellac Gaziantep F.K.
59' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Pekhart voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
71' Penalty gemist Galatasaray Penalty gemist B. Gomis Galatasaray
76' Wissel Galatasaray Wissel B. Yilmaz voor D. Mertens Galatasaray
76' Wissel Galatasaray Wissel H. Seferovic voor B. Gomis Galatasaray
77' Wissel Gaziantep F.K. Wissel F. Soyalp voor A. Parmak Gaziantep F.K.
77' Wissel Galatasaray Wissel B. Kutlu voor S. Oliveira Galatasaray
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel V. Veliu voor A. Sagal Gaziantep F.K.
86' Wissel Galatasaray Wissel E. Akbaba voor L. Torreira Galatasaray
89' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
91' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor S. Kitsiou Gaziantep F.K.
91' Eigen doelpunt Galatasaray Eigen doelpunt S. Kitsiou Galatasaray 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Galatasaray - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Galatasaray en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Gazişehir Gaziantep

Galatasaray en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 20 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Gazişehir Gaziantep slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 4
Winst Gazişehir Gaziantep 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 8e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 5e plaats.