Nabeschouwing Galatasaray - İstanbul Başakşehir (1-0) || Super Lig 2022/2023

Maandag 8 mei 2023 - 19:00 uur



In de Super Lig 2022/2023 neemt Galatasaray het maandag 8 mei 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - İstanbul Başakşehir (1-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - İstanbul Başakşehir
Goals
1
0
LIVE Galatasaray - İstanbul Başakşehir 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Galatasaray - İstanbul Başakşehir

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Galatasaray - İstanbul Başakşehir

Galatasaray en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 12 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl İstanbul Başakşehir slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 14
Winst İstanbul Başakşehir 7
Gelijkspel 8
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 1e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Galatasaray - İstanbul Başakşehir Opstelling Galatasaray Opstelling İstanbul Başakşehir Live Galatasaray - İstanbul Başakşehir Live Galatasaray - İstanbul Başakşehir kijken Galatasaray - İstanbul Başakşehir kijken Live Galatasaray - İstanbul Başakşehir stream Galatasaray - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - İstanbul Başakşehir Uitslag Galatasaray - İstanbul Başakşehir Statistieken Galatasaray - İstanbul Başakşehir Super Lig 2022/2023 Galatasaray - İstanbul Başakşehir wedden Galatasaray - İstanbul Başakşehir gokken Galatasaray - İstanbul Başakşehir Unibet