Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü (1-0) || Super Lig 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Gazişehir Gaziantep het zondag 14 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü (1-0)

Het Super Lig duel tussen Gazişehir Gaziantep en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door E. Ersoy, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Gazişehir Gaziantep dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gazişehir Gaziantep uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor A. R. Cankaya Ankaragücü
30' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor S. Kitsiou Gaziantep F.K.
35' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor A. Chatzigiovanis Ankaragücü
45' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor E. Ersoy Gaziantep F.K.
47' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt E. Ersoy met assist van A. Maxim Gaziantep F.K. 1-0
54' Wissel Ankaragücü Wissel Jese voor A. Chatzigiovanis Ankaragücü
54' Wissel Ankaragücü Wissel A. Sowe voor G. Zahid Ankaragücü
54' Wissel Ankaragücü Wissel L. Diack voor A. Durak Ankaragücü
59' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Cihan voor L. Markovic Gaziantep F.K.
66' Wissel Ankaragücü Wissel G. Ariyibi voor G. Beridze Ankaragücü
74' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Pekhart voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
74' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Parmak voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
79' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor L. Diack Ankaragücü
88' Wissel Gaziantep F.K. Wissel V. Veliu voor M. Eskihellac Gaziantep F.K.
89' Wissel Ankaragücü Wissel A. K. Guneren voor Pedrinho Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Erol Bulut
Coach Mustafa Dalcı
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü

Gazişehir Gaziantep en Ankaragücü treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gazişehir Gaziantep en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 29 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Gazişehir Gaziantep favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Ankaragücü slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gazişehir Gaziantep 3
Winst Ankaragücü 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 11e positie staat, terwijl we Ankaragücü terugvinden op de 12e plaats.