Nabeschouwing Giresunspor - Ankaragücü (1-1) || Super Lig 2022/2023

Maandag 24 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Giresunspor het maandag 24 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Giresun Atatürk Stadyumu in Giresun.

Via de Giresunspor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Ankaragücü (1-1)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen Giresunspor en Ankaragücü geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 69 minuten. Jese maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ankaragücü vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Giresunspor het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk R. Bajic die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Giresunspor - Ankaragücü 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor O. Ceylan Ankaragücü
46' Wissel Ankaragücü Wissel A. R. Cankaya voor Y. Gureler Ankaragücü
56' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor T. Cigerci Ankaragücü
61' Wissel Giresunspor Wissel O. Caglayan voor B. Sainz Giresunspor
66' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor M. Akpinar Giresunspor
69' Penalty Ankaragücü Penalty Jese Ankaragücü 0-1
71' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Jese Ankaragücü
73' Wissel Giresunspor Wissel B. Kuwas voor G. Saglam Giresunspor
73' Wissel Giresunspor Wissel V. Savicevic voor M. Akpinar Giresunspor
75' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Uludag Giresunspor
75' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor T. Antalyali Ankaragücü
80' Wissel Ankaragücü Wissel G. Ariyibi voor Jese Ankaragücü
80' Wissel Ankaragücü Wissel L. Diack voor G. Beridze Ankaragücü
85' Doelpunt Giresunspor Doelpunt R. Bajic met assist van B. Kuwas Giresunspor 1-1
88' Wissel Ankaragücü Wissel F. Macheda voor A. Sowe Ankaragücü
88' Wissel Ankaragücü Wissel A. Chatzigiovanis voor E. Kilinc Ankaragücü
89' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor J. Campuzano Giresunspor
92' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor G. Akkan Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Ankaragücü
Opstellingen Giresunspor - Ankaragücü
De opstellingen van Giresunspor en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.