Nabeschouwing Giresunspor - Besiktas (0-1) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Giresunspor het zaterdag 8 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Giresun Atatürk Stadyumu in Giresun.

Via de Giresunspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Besiktas (0-1)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 0-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 20e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg W. Weghorst van Beşiktaş via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 34 minuten was het T. Sanuc die Beşiktaş op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Besiktas.

LIVE Giresunspor - Besiktas 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Beşiktaş Wissel E. Uzunhan voor R. Saiss Beşiktaş
13' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor M. Akpinar Giresunspor
15' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Sanuç Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel T. Sanuç Beşiktaş
20' Penalty gemist Beşiktaş Penalty gemist W. Weghorst Beşiktaş
28' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Rosier Beşiktaş
31' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor R. Arias Giresunspor
34' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt T. Sanuc Beşiktaş 0-1
48' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor J. Campuzano Giresunspor
46' Wissel Giresunspor Wissel V. Savicevic voor M. Akpinar Giresunspor
55' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor B. Sainz Giresunspor
62' Wissel Beşiktaş Wissel R. Ghezzal voor N. Redmond Beşiktaş
62' Wissel Beşiktaş Wissel G. NKoudou voor V. Rosier Beşiktaş
67' Wissel Giresunspor Wissel O. Caglayan voor B. Kuwas Giresunspor
72' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Fernandes Beşiktaş
75' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor G. Fernandes Beşiktaş
75' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor D. Alli Beşiktaş
79' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Tosun Beşiktaş
81' Wissel Giresunspor Wissel F. Senghor voor G. Saglam Giresunspor
86' Wissel Giresunspor Wissel D. Can Davas voor A. Uludag Giresunspor
91' VAR: Afgekeurd doelpunt O. Çağlayan Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel O. Çağlayan Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Besiktas
Opstellingen Giresunspor - Besiktas
De opstellingen van Giresunspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Valérien Ismaël
Voorbeschouwing Giresunspor - Besiktas

Giresunspor en Besiktas treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Giresunspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 17 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Giresunspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Besiktas slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Giresunspor 1
Winst Besiktas 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 12e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 6e plaats.