Nabeschouwing Giresunspor - Kasımpaşa (1-0) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Giresunspor het zaterdag 20 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Giresun Atatürk Stadyumu in Giresun.

Via de Giresunspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Kasımpaşa (1-0)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Bahattin Şimşek geëindigd in een 1-0 overwinning voor Giresunspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door R. Bajic, waarmee Giresunspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Giresunspor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bahattin Şimşek, waardoor Giresunspor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Giresunspor - Kasımpaşa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor R. Mejia Giresunspor
11' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Yildirim voor R. Petretta Kasımpaşa
13' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Yildirim Kasımpaşa
38' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor H. Bilazer Giresunspor
41' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor T. Gemicibasi Kasımpaşa
64' Wissel Giresunspor Wissel M. Akpinar voor R. Mejia Giresunspor
65' Wissel Giresunspor Wissel D. Can Davas voor V. Savicevic Giresunspor
68' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Kara voor T. Gemicibasi Kasımpaşa
69' Wissel Kasımpaşa Wissel B. Celina voor A. Engin Kasımpaşa
82' Wissel Kasımpaşa Wissel Y. Malli voor V. Eysseric Kasımpaşa
83' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Torun voor M. Fall Kasımpaşa
86' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Perez Giresunspor
88' Wissel Giresunspor Wissel R. Berisbek voor Serginho Giresunspor
89' Wissel Giresunspor Wissel E. Akdag voor B. Sainz Giresunspor
90' Doelpunt Giresunspor Doelpunt R. Bajic met assist van D. Can Davas Giresunspor 1-0
93' Wissel Giresunspor Wissel K. Seven voor R. Bajic Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Kasımpaşa
Opstellingen Giresunspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Giresunspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ümit Şengül
Voorbeschouwing Giresunspor - Kasımpaşa

Giresunspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Giresunspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 16 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Kasımpaşa favoriet. 2 keer wist de ploeg van Giresunspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Giresunspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Giresunspor 0
Winst Kasımpaşa 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 9e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 19e plaats.