Nabeschouwing Giresunspor - Konyaspor (0-1) || Super Lig 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 20:45 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Giresunspor het zaterdag 3 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Giresun Atatürk Stadyumu in Giresun.

Via de Giresunspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Konyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 0-1 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door M. Demir, waarmee Konyaspor met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Konyaspor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Giresunspor - Konyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Serginho Giresunspor
51' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Demir met assist van A. Oguz Konyaspor 0-1
64' Wissel Giresunspor Wissel E. Akdag voor M. Akpinar Giresunspor
64' Wissel Giresunspor Wissel R. Berisbek voor D. Can Davas Giresunspor
68' Wissel Konyaspor Wissel B. Paz voor R. Muric Konyaspor
78' Wissel Konyaspor Wissel U. Ikpeazu voor M. Demir Konyaspor
78' Wissel Giresunspor Wissel V. Savicevic voor R. Mejia Giresunspor
87' Wissel Giresunspor Wissel M. Kurt voor B. Sainz Giresunspor
87' Wissel Giresunspor Wissel T. Ulvan voor Serginho Giresunspor
88' Wissel Konyaspor Wissel C. Karayel voor E. Cekici Konyaspor
89' Wissel Konyaspor Wissel A. Rahmanovic voor S. Dikmen Konyaspor
93' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor V. Savicevic Giresunspor
97' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor R. Arias Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Konyaspor
Opstellingen Giresunspor - Konyaspor
De opstellingen van Giresunspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Giresunspor - Konyaspor

Giresunspor en Konyaspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Giresunspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 4 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Giresunspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Giresunspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Giresunspor 0
Winst Konyaspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 11e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 6e plaats.