Nabeschouwing Hatayspor - Besiktas (2-1) || Super Lig 2022/2023

Maandag 24 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Hatayspor het maandag 24 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Besiktas (2-1)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hatayspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Beşiktaş kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van W. Weghorst. Hatayspor kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ze Luis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette K. Kanak zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hatayspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kadir Sağlam, waardoor Hatayspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hatayspor - Besiktas 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt W. Weghorst met assist van J. Muleka Beşiktaş 0-1
28' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor M. Boudjemaa Hatayspor
40' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor O. Vranjes Hatayspor
46' Wissel Beşiktaş Wissel N. Redmond voor J. Muleka Beşiktaş
50' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Ze Luis met assist van K. Corekci Hatayspor 1-1
53' Wissel Beşiktaş Wissel G. Fernandes voor S. Ucan Beşiktaş
53' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor D. Alli Beşiktaş
62' Wissel Hatayspor Wissel R. Ribeiro voor M. Boudjemaa Hatayspor
80' Wissel Hatayspor Wissel K. Kanak voor S. Lobjanidze Hatayspor
80' Wissel Hatayspor Wissel B. Yildirim voor Ze Luis Hatayspor
84' Wissel Beşiktaş Wissel T. Bingol voor Josef Beşiktaş
86' Wissel Beşiktaş Wissel U. Meras voor A. Masuaku Beşiktaş
90' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor K. Corekci Hatayspor
90' Doelpunt Hatayspor Doelpunt K. Kanak met assist van R. Ribeiro Hatayspor 2-1
93' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor N. Redmond Beşiktaş
93' Wissel Hatayspor Wissel M. Cagiran voor R. Aabid Hatayspor
96' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor F. Montero Beşiktaş
97' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor V. Demirel Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Besiktas
Opstellingen Hatayspor - Besiktas
De opstellingen van Hatayspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hatayspor - Besiktas

Hatayspor en Besiktas treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 19 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hatayspor als Besiktas wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 1
Winst Besiktas 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 18e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 5e plaats.