Nabeschouwing Hatayspor - Kayserispor (0-4) || Super Lig 2022/2023

Vrijdag 16 september 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Hatayspor het vrijdag 16 september 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Kayserispor (0-4)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Çağdaş Altay geëindigd in een 0-4 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. B. Mensah maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kayserispor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Kayserispor vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Cardoso op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat A. Bertolacci namens Kayserispor het doel wist te vinden in de 87e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

In de 89e minuut werd S. Falette van Hatayspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Hatayspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 90e minuut werd de stand op 0-4 gezet na een benutte penalty van Kayserispor speler M. Gavranovic.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Kayserispor.

LIVE Hatayspor - Kayserispor 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Kayserispor Penalty B. Mensah Kayserispor 0-1
44' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Cardoso met assist van M. Thiam Kayserispor 0-2
46' Wissel Hatayspor Wissel R. Aabid voor O. Ergun Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel K. Kanak voor S. Adekugbe Hatayspor
46' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdagi voor R. Civelek Kayserispor
63' Wissel Hatayspor Wissel S. Falette voor S. Bas Hatayspor
63' Wissel Hatayspor Wissel K. Varga voor D. Saint-Louis Hatayspor
63' Wissel Hatayspor Wissel K. Soni voor M. Boudjemaa Hatayspor
64' Wissel Kayserispor Wissel M. Gavranovic voor I. Parlak Kayserispor
75' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor B. Bayazit Kayserispor
79' Wissel Kayserispor Wissel Y. Ackah voor B. Mensah Kayserispor
80' Wissel Kayserispor Wissel O. Kemen voor G. Campanharo Kayserispor
84' Wissel Kayserispor Wissel A. Bertolacci voor M. Cardoso Kayserispor
87' Doelpunt Kayserispor Doelpunt A. Bertolacci met assist van G. Sazdagi Kayserispor 0-3
89' Rode kaart Hatayspor Rode kaart voor S. Falette Hatayspor
90' Penalty Kayserispor Penalty M. Gavranovic Kayserispor 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Kayserispor
Opstellingen Hatayspor - Kayserispor
De opstellingen van Hatayspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Coach Serkan Özbalta
Voorbeschouwing Hatayspor - Kayserispor

Hatayspor en Kayserispor treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Çağdaş Altay en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 4 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hatayspor als Kayserispor wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 2
Winst Kayserispor 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 18e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 9e plaats.