Nabeschouwing Kayserispor - Antalyaspor (1-0) || Super Lig 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Kayserispor het zondag 11 september 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Antalyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Bahattin Şimşek geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Thiam, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Kayserispor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Kayserispor - Antalyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Kayserispor Wissel I. Parlak voor M. Gavranovic Kayserispor
54' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Thiam met assist van M. Cardoso Kayserispor 1-0
59' Wissel Antalyaspor Wissel Luiz Adriano voor H. Ozmert Antalyaspor
69' Wissel Antalyaspor Wissel S. Gumus voor A. Ndao Antalyaspor
69' Wissel Antalyaspor Wissel U. Akyol voor Fernando Antalyaspor
76' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Cardoso Kayserispor
77' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor F. Kudryashov Antalyaspor
82' Wissel Kayserispor Wissel O. Kemen voor M. Cardoso Kayserispor
82' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdagi voor R. Civelek Kayserispor
82' Wissel Antalyaspor Wissel S. Nakajima voor S. Aydogdu Antalyaspor
82' Wissel Antalyaspor Wissel B. Balci voor S. Floranus Antalyaspor
89' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor L. Carole Kayserispor
91' Wissel Kayserispor Wissel Y. Ackah voor B. Mensah Kayserispor
92' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor G. Vural Antalyaspor
96' Wissel Kayserispor Wissel A. Uzodimma voor G. Campanharo Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Antalyaspor
Opstellingen Kayserispor - Antalyaspor
De opstellingen van Kayserispor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Antalyaspor

Kayserispor en Antalyaspor treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 24 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Antalyaspor favoriet. 12 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Kayserispor. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 6
Winst Antalyaspor 12
Gelijkspel 9
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 11e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 12e plaats.