Nabeschouwing Konyaspor - Ümraniyespor (1-0) || Super Lig 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Konyaspor het zondag 2 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ümraniyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Ümraniyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Ümraniyespor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Ümraniyespor is onder leiding van scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door M. Demir, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ümraniyespor dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Konyaspor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Konyaspor - Ümraniyespor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Ümraniyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Demir met assist van Guilherme Konyaspor 1-0
49' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Demir Konyaspor
46' Wissel Ümraniyespor Wissel Geraldo voor M. Mimaroglu Ümraniyespor
46' Wissel Ümraniyespor Wissel B. D. Avounou voor A. Mrsic Ümraniyespor
60' VAR: Afgekeurd doelpunt F. Calvo Quesada Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel F. Calvo Quesada Konyaspor
66' Wissel Ümraniyespor Wissel O. Gurbulak voor S. Goksu Ümraniyespor
66' Wissel Ümraniyespor Wissel U. Nayir voor A. Bettaieb Ümraniyespor
70' Wissel Konyaspor Wissel O. Ulgun voor S. Dikmen Konyaspor
70' Wissel Konyaspor Wissel R. Muric voor K. Michalak Konyaspor
77' Wissel Konyaspor Wissel M. Diouf voor M. Demir Konyaspor
80' Wissel Ümraniyespor Wissel Y. Del Valle voor S. Popov Ümraniyespor
83' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Guilherme Konyaspor
83' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Z. Bytyqi Konyaspor
84' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Nayir Afgekeurd doelpunt vanwege hands M. Nayir Ümraniyespor
87' Wissel Konyaspor Wissel U. Ikpeazu voor Z. Bytyqi Konyaspor
94' Gele kaart Ümraniyespor Gele kaart voor O. Ayik Ümraniyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Ümraniyespor
Opstellingen Konyaspor - Ümraniyespor
De opstellingen van Konyaspor en Ümraniyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Ümraniyespor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Konyaspor - Ümraniyespor

Konyaspor en Ümraniyespor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Konyaspor en Ümraniyespor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Konyaspor 0
Winst Ümraniyespor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 6e positie staat, terwijl we Ümraniyespor terugvinden op de 19e plaats.