Nabeschouwing Sivasspor - İstanbulspor (1-1) || Super Lig 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 16:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Sivasspor het zondag 11 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - İstanbulspor (1-1)

De Super Lig 2022/2023 wedstrijd tussen Sivasspor en İstanbulspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door V. Ethemi, waarmee İstanbulspor met 0-1 de leiding nam. Sivasspor kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Ulvestad, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sivasspor - İstanbulspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Ulvestad Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel R. Yalcin voor Z. Erdal Sivasspor
62' Wissel Sivasspor Wissel A. Musa voor C. NJie Sivasspor
64' Doelpunt İstanbulspor Doelpunt V. Ethemi met assist van O. Erdogan İstanbulspor 0-1
68' Wissel İstanbulspor Wissel S. Guri voor I. Yilmaz İstanbulspor
69' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor J. Topalli İstanbulspor
75' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor R. Yalcin Sivasspor
75' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor V. Ethemi İstanbulspor
76' Wissel Sivasspor Wissel H. Arslan voor C. Charisis Sivasspor
79' Gele kaart İstanbulspor Gele kaart voor M. Kabasakal İstanbulspor
80' Doelpunt Sivasspor Doelpunt F. Ulvestad met assist van D. Goutas Sivasspor 1-1
81' Wissel İstanbulspor Wissel P. Ebert voor V. Ethemi İstanbulspor
81' Wissel İstanbulspor Wissel E. Gultekin voor J. Topalli İstanbulspor
83' Wissel Sivasspor Wissel K. Angielski voor M. Gradel Sivasspor
90' Wissel İstanbulspor Wissel K. Bagis voor O. Berber İstanbulspor
90' Wissel İstanbulspor Wissel A. Mehremic voor M. Sarikaya İstanbulspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - İstanbulspor
Opstellingen Sivasspor - İstanbulspor
De opstellingen van Sivasspor en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbulspor zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.