Nabeschouwing Sivasspor - Antalyaspor (0-2) || Super Lig 2022/2023

Maandag 31 oktober 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Sivasspor het maandag 31 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Antalyaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van E. Yesilyurt zette Antalyaspor op een 0-1 voorsprong in de 18e minuut van de wedstrijd. Antalyaspor vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Wright op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Antalyaspor.

LIVE Sivasspor - Antalyaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Arslan Sivasspor
10' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor V. Sari Antalyaspor
18' Eigen doelpunt Antalyaspor Eigen doelpunt E. Yesilyurt Antalyaspor 0-1
24' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Wright met assist van S. Larsson Antalyaspor 0-2
40' Wissel Sivasspor Wissel R. Yalcin voor K. Keita Sivasspor
40' Wissel Sivasspor Wissel F. Ulvestad voor H. Arslan Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel A. Appidangoye voor D. Goutas Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor C. NJie Sivasspor
49' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Gradel Sivasspor
64' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ghacha voor S. Nakajima Antalyaspor
66' Wissel Sivasspor Wissel K. Angielski voor M. Yatabare Sivasspor
72' Wissel Antalyaspor Wissel A. Mehmedi voor S. Larsson Antalyaspor
81' Wissel Antalyaspor Wissel S. Aydogdu voor Fernando Antalyaspor
81' Wissel Antalyaspor Wissel S. Floranus voor G. Vural Antalyaspor
81' Wissel Antalyaspor Wissel Luiz Adriano voor H. Wright Antalyaspor
84' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor M. A. Uysal Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Antalyaspor
Opstellingen Sivasspor - Antalyaspor
De opstellingen van Sivasspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Rıza Çalımbay
Voorbeschouwing Sivasspor - Antalyaspor

Sivasspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 6 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 10
Winst Antalyaspor 9
Gelijkspel 7
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 14e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 15e plaats.